Anna Rune naar Paradiso

Ticketmaster
Anna Rune naar Paradiso
Anna Rune naar Paradiso

22 jaar is ze pas, de Belgische singer-songwriter Anna Rune, maar haar nummers, ervaring en stem doen je in eerste instantie heel anders denken. Haar achtergrond in klassieke muziek zorgt voor een mooie twist in haar mooie popliedjes. Het talent won op haar 18e de finale van De Kunstbende en vorig jaar werd ver verkozen tot de beste singer-songwriter van Nederland in het gelijknamige programma van de Vara en BNN, waar ze aan mee mocht doen wegens haar studie in Rotterdam. Anna Rune wordt hier en daar de Vlaamse Regina Spektor genoemd, of een kruising tussen Rufus Wainwright, Sia, Patrick Watson en Laura Mvula. Haar songs zitten interessant in elkaar, de zoetgevooisde stem maakt het helemaal af en komt recht in het hart aan.

Anna Rune
Datum: Zondag 18 december 2016
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop vanaf 13 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek