Blondage naar de Melkweg

Ticketmaster
Blondage naar de Melkweg
Blondage naar de Melkweg

Hoewel de naam Blondage nog niet bij veel mensen een belletje zal doen rinkelen, is er een grote kans dat je het Deense synthpopduo onder de naam Rangleklods heel wat podia zag platspelen, zoals o.a. Eurosonic, PITCH en Where The Wild Things Are. Rangleklods was gestart door frontman Esben Andersen als soloproject met wisselende bandleden, maar met de komst van Pernille Smith-Ivertsen werden ze steeds meer een gelijkwaardig duo. Een verandering die in maart 2016 leidde tot een nieuwe, catchy naam. Aan hun intimiderende coolheid en aanstekelijke poppy sound is ondertussen weinig veranderd. Iedereen die The Knife nog steeds mist, heeft dus een nieuwe naam om te onthouden: Blondage!

Blondage
Datum: 30 november
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start wo 14 sep

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek