Beatrice van der Poel naar Paradiso

Ticketmaster
Beatrice van der Poel naar Paradiso
Beatrice van der Poel naar Paradiso

Singer-songwriter Beatrice van der Poel brengt een ode aan Jimi Hendrix met vertalingen en bewerkingen van zijn hits. Ook speelt ze eigen nieuwe songs geïnspireerd door en gericht tot haar held Jimi Hendrix, de mythe en stijl-icoon van de jaren zestig die op 27-jarige leeftijd overleed. ‘s Werelds grootste gitarist liet de gitaar klinken zoals ie nog nooit eerder had geklonken. Hij die de snaren deed trillen, ronken, brullen, janken, krijsen en het publiek ademloos in een shocktoestand achterliet is niet voor niks nog steeds van grote invloed op de hedendaagse popmuziek.

Beatrice van der Poel
Datum: Woensdag 01 februari 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop vanaf 16 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek