Hazel English naar Paradiso

Ticketmaster
Hazel English naar Paradiso
Hazel English naar Paradiso

De 25-jarige Hazel English maakt prachtig mooie en wazige indiepop met transcendente en galmende melodieën, gestimuleerd door de Californische zon. In oktober komt haar debuut-EP ‘Never Going Home’ uit, geproduceerd door Day Wave. De vooruitgesnelde titeltrack is al als een meteoor door de blogosphere geschoten. Laat je meevoeren in de wereld van Hazel English met haar dromerige liedjes en vergeelde polaroids met natuurlandschappen, waarin de tijd lijkt stil te staan. Aanrader voor liefhebbers van bijvoorbeeld Grimes, DIIV en The Pains of Being Pure At Heart.

Hazel English
Datum: Woensdag 23 november 2016
Zaal: Paradiso
Aanvang: 21.30 uur
Zaal open: 21.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek