Hovius naar Metropool

Ticketmaster
Hovius naar Metropool
Hovius naar Metropool

Een band met een legendarische status inmiddels. Muziekkenners vechten elkaar de tent uit als de vraag wordt gesteld wat nou toch de beste plaat van het gezelschap uit Oxfordshire is. En fans kunnen het nog altijd niet eens worden wat nou mooier is: Radiohead voor Kid A, de plaat waarbij het roer rigoreus om ging, of juist het werk dat de band openbaarde na deze koerswijziging. Hoe het ook zij, Radiohead is een band die de tongen los maakt en die miljoenen fans heeft over de hele wereld. De kans dat je de band ooit in Metropool zal zien is dan ook nul. Een zaal als de HMH waar de band eerder dit jaar speelde is voor Radiohead een intiem zaaltje dus je begrijpt waarom ze Metropool overslaan. Gelukkig is er Hovius!

Hovius plays Radiohead
Marco Hovius (bekend van 16Down, Prodigal Sons) bracht vier albums uit met rock, speelde met eigen werk menig maal in alle grote zalen en op alle grote festivals (Lowlands, ParkPop) in Nederland en Belgie. Hovius heeft een aantal Nederlandse radiohits geschreven (Subtle Movements, Heaven Still Cries, The Day That I Met You). Eerder speelde Hovius met 16Down Radiohead in het Nederlandse ClubCircuit voor MarlBoro Flashbacks. Vanavond brengt Hovius en band het Radiohead repertoire opnieuw weergaloos ten gehore. Zet je schrap!

Hovius
Datum: Za. 08 Okt 2016
Zaal: Metropool
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek