Lindsey Stirling naar 013

Ticketmaster
Lindsey Stirling naar 013
Lindsey Stirling naar 013

De innemende Amerikaanse violiste, danser, componist, choreograaf en performancekunstenares Lindsey Stirling keert vanavond terug naar 013! Alleskunner Lindsey is wereldwijd uitgegroeid tot een waar fenomeen dankzij de combinatie van haar unieke muzikale stijl (folk, filmische pop met klassieke elementen en dance-muziek) met spraakmakende en theatrale liveshows waarin hits, dansers en videoprojecties het publiek tot een kookpunt brengen.

Lindsey verwierf vooral ook veel bekendheid met haar interpretaties van bekende soundtracks van videogames waaronder Zelda, Assassin’s Creed, Skyrim en Pokemon. Haar muziekvideo’s werden op YouTube gezamenlijk honderden miljoenen keren bekeken en het aantal trouwe fans groeit nog immer; o.a. 3,5 miljoen fans op Facebook en ruim 8 miljoen op YouTube. Dat ze een volle 013 tot een kookpunt kan brengen, heeft ze al twee keer bewezen. Vanavond belooft het weer net zo’n groot feest te worden.

Lindsey Stirling
Datum: vr 17 maart ’17
Zaal: 013
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:00 u
Voorverkoop start vrijdag 16 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek