Anna Rune naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Anna Rune naar Tivoli Vredenburg
Anna Rune naar Tivoli Vredenburg

De Vlaamse singer-songwriter Anna Rune was vorig jaar de eerste vrouw die – na drie seizoenen met een mannelijke winnaar – De Beste Singer-Songwriter van Nederland won. Geheel terecht natuurlijk, die hoofdprijs, want Anna Rune is een buitengewoon getalenteerde zangeres, tekstschrijver en pianiste. Van podiumangst heeft ze geen last: in het jaar na haar overwinning schitterde Anna Rune op grote festivals als Sziget, Pinkpop en North Sea Jazz. Met haar intense songs die te vergelijken zijn met het werk van Patrick Watson en Regina Spektor gaat Anna Rune een grootse toekomst tegemoet!

Anna Rune
Datum: 10 december
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:45
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek