FeestDJRuud naar Hedon

Ticketmaster
FeestDJRuud naar Hedon
FeestDJRuud naar Hedon

Uit Belfeld afkomstige Ruud Geurts werd al op jonge leeftijd gediagnosticeerd met Chronische Confettisisme wat hem dreef richting de draaitafels. Tijdens zijn studententijd in Breda werd zijn “ziekte” onhoudbaar en veranderde Ruud Geurts langzaam maar zeker in FeestDJRuud. Inmiddels heeft FeestDJRuud met een scala aan bangers, een hele opblaasbare dierentuin en tricks Defqon, Zwarte Cross en de mainstage op Solar Weekend Festival op de kop gezet. Hij heeft al eerder bij ons op het podium lopen knallen tijdens University Of Dance met zijn tour “Knaltival”. Dat was al reden genoeg om hem nog één keer bij ons alles op te laten blazen!

De koning van feestjes kun je tijdens zijn sets op geen enkele fout betrappen. Alle showelementen worden volgens een strakke planning uitgevoerd. Aan het einde van dit jaar pleegt FeestDJRuud, a.k.a. DJ Fiësto, a.k.a. Confetty Wap, a.k.a Kanyäger West carrière euthanasie, maar niet voordat hij heel Nederland nog één keer op stelten zet met zijn clubtour “Rest in Party”.

FeestDJRuud
Datum: za 05 nov 2016
Zaal: Hedon
Aanvang: 23:00
Zaal open: 23:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek