Giannis Haroulis naar de Melkweg

Ticketmaster
Giannis Haroulis naar de Melkweg
Giannis Haroulis naar de Melkweg

Giannis Haroulis uit het kleine dorpje Exo Lakonia op het Griekse Kreta combineert de oude Kretenzische folktraditie met moderne elementen. Hij zingt klassiekers in het genre en zijn eigen nummers, met de traditionele intonatie van de Mediterrane melodieën die oorspronkelijk de muziek van Kreta en Griekenland inspireerden. De laatste 10 jaar is Haroulis uitgegroeid tot een van de meest succesvolle artiesten in Griekenland, met gepassioneerde en charismatische optredens vol energie en connectie met het publiek. Geniet van een geweldige en bijzondere avond met Giannis Haroulis en zijn band.

Giannis Haroulis
Daum: 21 maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek