Henk Dissel naar de Heineken Music Hall

Ticketmaster
Henk Dissel naar de Heineken Music Hall
Henk Dissel naar de Heineken Music Hall

Voor zanger Henk Dissel gaat op 8 april 2017 een lang gekoesterde wens in vervulling. Op die dag staat hij – begeleidt door de Bas van de Heuvelband – in de Heineken Music Hall. Met 250 optredens per jaar is Henk Dissel een van de meest geboekte artiesten van Nederland. Ook stond hij al op grote festivals en concerten zoals Dutch Valley en Toppers in Concert. Op 8 april zal hij ter gelegenheid van zijn 10-jarig jubileum, zelf de hoofdact van de avond zijn. De sympathieke 25-jarige zanger kan het niet afwachten om er met zijn fans een onvergetelijke avond van te maken. “De Heineken Music Hall, daar droom je natuurlijk van als zanger. Een geweldige zaal met een perfecte akoestiek. Ik kijk er naar uit om er met al mijn fans een fantastische avond van te maken. “

Henk Dissel
Datum: 08 april
Zaal: Heineken Music Hall
Zaal open: 19.00
Aanvang: 20.30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek