World Music Day naar ‘t Paard

Ticketmaster
World Music Day naar ‘t Paard
World Music Day naar ‘t Paard

In navolging van zijn succesvolle optreden in Paard vorig jaar februari, komt Marco Santos op 1 oktober weer terug als muzikale gastheer. Ook dit keer omringt hij zich weer met stuk voor stuk getalenteerde muzikanten die in het kader van World Music Day een bijzonder programma neerzetten.

Marco Santos
Marco Santos, geboren in Pombal, Portugal, studeerde aan het conservatorium in Lissabon, Den Haag en Rotterdam. De drummer en componist ziet zowel Nederland als Portugal als zijn thuisbasis en reist ondertussen de wereld over om op te treden en les te geven. Zijn liefde voor muziek, waaronder klassieke, jazz- en wereldmuziek, blijkt uit de vele projecten en samenwerkingen die Santos regelmatig aangaat en de gepassioneerde shows die hij, liefst omringd met zoveel mogelijk muzikale vrienden, live neerzet.

World Music Day: Marco Santos & Friends
Tijdens World Music Day in Paard van Troje staat Santos op het podium met:
– Trio Sodade
– Omar Ka
– Ernst Reiseger
– Jeroen van Vliet
– Boris Oud
– Aly N’Diaye Rose
– Michiel Stekelenburg
– Rodolfo Neves
– Paulo Bouwman
– Floor Polder

World Music Day
Datum: 01 oktober
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30U
Aanvang: 20:00U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek