7 Layers Festival 2017 op diverse locaties in Amsterdam

Ticketmaster
7 Layers Festival 2017 op diverse locaties in Amsterdam
7 Layers Festival 2017 op diverse locaties in Amsterdam

Het 7 Layers Festival keert in 2017 terug voor een tweede editie op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober. Dotan over de tweede editie van het 7 Layers Festival: “Ik ben heel trots dat mensen vertrouwen hebben in mijn smaak en ik op deze manier nieuwe muziek een podium kan geven. De artiesten zijn enorm dankbaar en het is heel mooi om iets terug te mogen doen op deze manier. Ik had nooit durven dromen dat de ‘7 Layers’ sessies door heel Nederland plaatsvinden en vervolgens konden uitgroeien tot een festival, laat staan dat er nu een tweede editie komt.”

De eerste namen voor 7 Layers Festival 2017 worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Het 7 Layers Festival is ontstaan na een aantal prachtige uitverkochte edities van de 7 Layers Sessions in Bitterzoet. De sessies vinden ondertussen regelmatig plaats door heel Nederland. Bij deze singer-songwriteravonden, georganiseerd door Dotan, staat een pure aanpak centraal. Een artiest met zijn of haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. De zaal wordt tijdens deze avonden omgetoverd tot een huiskamer waarin nieuwe muziek ontdekt kan worden. Geen beats, geen overgeproduceerde muziek, maar gewoon echte liedjes en echte verhalen. Bij het 7 Layers Festival gebeurt hetzelfde, in een weekend in september in verschillende locaties in het centrum van Amsterdam.

7 Layers Festival 2017
Datums: Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017
Locatie: Diverse locaties, Amsterdam
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek