Jon Bellion naar Paradiso

Ticketmaster
Jon Bellion naar Paradiso
Jon Bellion naar Paradiso

Hij produceerde Grammy Award-winnende tracks voor Rihanna en Jason Derulo, maar Jon Bellion’s eigen werk mag er ook zeker wezen. Zijn debuutalbum ‘The Human Condition’ verscheen afgelopen juni, maar voor die tijd had Bellion al een grote fanschare opgebouwd dankzij verschillende mixtapes die hij gratis op internet plaatste. De zanger mixt singer-songwriter-invloeden van onder anderen Death Cab for Cutie’s Ben Gibbard, Mumford & Sons’ Marcus Mumford en Band of Horses’ Ben Bridwell met zijn liefde voor hiphop, RnB en beats. ‘All Time Low’ en ‘Guillotine’ konden samen al op tientallen miljoenen plays rekenen op Spotify.

Jon Bellion
Datum: Woensdag 05 april 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop vanaf 23 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek