You Me At Six naar 013

Ticketmaster
You Me At Six naar 013
You Me At Six naar 013

You Me At Six is voor de poppunk liefhebbers al lang geen onbekende meer. Sinds 2005 timmeren ze hard aan de weg om menig hart te veroveren en we kunnen stellen dat dit prima gelukt is. Muzikaal moet je de band plaatsen tussen de poppunk van bands als All Time Low, Good Charlotte en Kids in Glass Houses. Powerpop met catchy refreintjes en stevige gitaren is het succesvolle recept You Me At Six.

Na een ingelaste pauze kwamen de heren recent met hun nieuwe single ‘Night People’ die dezelfde titel draagt als het nog te verschijnen nieuwe album. De Britse band lijkt op de nieuwe plaat voor een toch wel compleet andere sound te gaan. De gelijkenissen met Royal Blood zijn hierbij niet ver weg. Gelukkig blijft het refrein, net als bij het oude werk, heerlijk om luidkeels mee te brullen.

You Me At Six
Datum: do 3 nov ’16
Zaal: 013
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:00u
Voorverkoop start woensdag 21 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek