Dan Reed Network naar de Boerderij

Ticketmaster
Dan Reed Network naar de Boerderij
Dan Reed Network naar de Boerderij

The Dan Reed Network kan naast Mothers Finest en Living Colour gezien worden als een van de grondleggers van een genre dat gekenmerkt wordt door Hard Rock, mixed met funk en soul. In de tweede helft van de 80-er jaren bouwde de band een enorme fan-base op in Europa. Naast Bon Jovi waren zij de hoogst scorende band bij Polygram

De band kwam in 2013 weer bij elkaar voor een speciale Nieuwjaars show, waarna men besloot verder te gaan. Na opnieuw bij hun originele manager, Derek Schulman, getekend te hebben gaf de groep een select aantal optredens, waaronder: Download Festival, UK, Sweden Rock Fest, Hard Rock Hell, UK, en club shows in UK, Zweden en Duitsland . nagenoeg alle shows waren uitverkocht. Het nieuwe album, Fight Another Day, is uitgekomen op het Frontiers label. Dan Reed network bestaat uit: Dan Reed – Lead Vocals, Rhythm Guitars, Keys, Brion James – Vocals, & Guitars, Dan Pred – Drums, Melvin Brannon II – Vocals, Bass, Rob Daiker – Vocals, Keyboards

Dan Reed Network
Datum: zondag 26 Feb 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19.30
Aanvang: 20.00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek