Doug Seegers naar De Spieghel

Ticketmaster
Doug Seegers naar De Spieghel
Doug Seegers naar De Spieghel

Het levensverhaal van countryzanger Doug Seegers is als een sprookje dat bewaarheid wordt. In de herfst van 2013 zwierf hij als dakloze straatmuzikant door de straten van Nashville. Dan wordt hij plotseling ontdekt door de Zweedse countryster Jill Johnson en haar televisieteam, die een reportage over Nashville maken. Zij onderkent meteen Dougs klasse en magie. De Zweden stellen hem in staat het nummer ‘Going Down To The River’ op te nemen in de legendarische The Cabin studio. Nadat de documentaire wordt uitgezonden, gaan de Zweden uit hun dak en stijgt het lied naar de top van de Zweedse hitlijsten. Doug Seegers mag een compleet album maken met de band van Emmylou Harris en toert uitgebreid door Zweden.

Dan volgt de doorbraak ook in de Verenigde Staten, waar Seegers inmiddels een welkome gast is in het countrycircuit. Dit jaar verscheen zijn nieuwe plaat ‘Walking On The Edge Of The World’. Afgelopen maand speelde Doug Seegers nog op festival TakeRoot en nu komt hij terug naar Groningen voor een concert in De Spieghel!

Doug Seegers
Datum: Woensdag 9 november
Zaal: De Spieghel
Aanvang: 21.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek