Noisia naar de Effenaar

Ticketmaster
Noisia naar de Effenaar
Noisia naar de Effenaar

Drum ‘n’ bass helden van Noisia naar Effenaar met unieke audiovisuele show. Na de release van het nieuwe album ‘Outer Edges’ raast het Groningse electronica trio Noisia dit najaar met de gelijknamige show door het internationale clubcircuit; een ongekend ‘170 beats per minute’ audiovisueel spektakel. Tijdens TROMP Percussion staat het collectief, één van de grootste drum ’n bass acts wereldwijd, in de grote zaal van de Effenaar.

Feest en voorstelling
Noisia-fans kunnen hun hart ophalen, want Slagwerk Den Haag en dansgezelschap Club Guy & Roni’s Poetic Disasters Club warmen het publiek op met een impro-set van Mechanical Ecstasy, waar o.a. Noisia-lid Thijs de Vlieger de muziek voor schreef. Het internationale TROMP slagwerkfestival geeft met deze show een bijzonder inkijkje in de laatste ontwikkelingen in digitale én akoestische beats.

Noisia
Datum: 24 november
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek