All Points North + Wolfpack + Heavy Hoempa naar De Pul

Ticketmaster
All Points North + Wolfpack + Heavy Hoempa naar De Pul
All Points North + Wolfpack + Heavy Hoempa naar De Pul

Een avond die in het teken staat van retestrakke, stevige rock, met uitstapjes naar de metal en prog!

All Points North
De progressieve rockband All Points North laat weer van zich horen! In het verleden heeft de veelbelovende band diverse regionale popprijzen gewonnen en in zalen gespeeld als 013, Doornroosje en W2. De afgelopen jaren heeft All Points North haar sound doorontwikkeld. De knipoog naar Tool en Deftones is gebleven, maar er is meer ruimte gekomen voor vette grooves, aparte maatsoorten en melodieuze zangpartijen.

Wolfpack
Wolfpack bestaat in deze samenstelling alweer 2 jaar. Deze rockende onderzeeër uit Mariaheide en Veghel vaart haar eigen koers! De muzikale torpedo’s zijn geladen met flarden Peter Pan Speedrock, the Cult en Danko Jones. Alles wat gepimt middels enkele samples en effecten. Ze doken in december de studio in om hun langverwachte EP „FKM” op te nemen. Eigen werk dus met slechts plaats aan boord voor 1 of 2 covers! Soms Ted Nudget, dan de eerder genoemde PPS of misschien wel The Beach Boys. Onderzeeër en Beach Boys…? Dat kan geen toeval zijn…FKM!!!

Heavy Hoempa

Zeven blazers en een drummer die tot het gaatje gaan! Massive Brass Rock met een dikke ‘over the top’ knipoog naar de hardrock, door blazers met ballen. Verrassende uitvoeringen van herkenbare gouwe ouwe van o.a. Rammstein, Nirvana, Kiss, Guns ‘n Roses, AC/DC. En dat met een volume waar je haren van gaan wapperen! Na het optreden van Heavy Hoempa tijdens Bospop is de band nog viraal gegaan doordat Motörhead Official hun versie van “Ace Of Spades” gedeeld heeft!

All Points North + Wolfpack + Heavy Hoempa
Datum: 21 oktober
Zaal: De Pul
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek