Caro Emerald naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Caro Emerald naar Tivoli Vredenburg
Caro Emerald naar Tivoli Vredenburg

In 2009 was ze daar ineens: Caro Emerald, de zangeres die Nederland veroverde met haar ballroomjazz, filmische tango’s en aanstekelijke mambo’s. Het succes breidde zich snel uit over heel Europa en inmiddels heeft La Emerald een duizelingwekkende 1,3 miljoen exemplaren verkocht van haar debuutalbum Deleted Scenes From The Cutting Room Floor (2010). Vooral Engeland is idolaat van Caro: haar tweede plaat The Shocking Miss Emerald (2013) kwam daar binnen op 1 in de albumlijsten en er komt in Londen zelfs een musical aan met haar succesnummers. Verwacht vanavond alle hits en meer!

Caro Emerald
Datum: 11 maart
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek