Model Depose naar Bibelot

Ticketmaster
Model Depose naar Bibelot
Model Depose naar Bibelot

Model Depose zijn de New Romantics van deze tijd. De duidelijk door new-wave en synthpop beïnvloede popsongs smelten samen met techno-, electro- en rockinvloeden. Het zijn de scherpe vocalen vol emotie en de solide, contrastrijke composities die Model Depose herkenbaar, eigen en toonaangevend maken.

De band zuigt je mee in een wereld van intense gevoelens. Zowel melancholie als opbeurende momenten vormen inspiratie voor hun songs. Ook live weet Model Depose dit in rake vorm neer te zetten. In 2015 werd de band met enthousiasme onthaald bij hun eerste shows in Groot-Brittannië en België.

Na hun debuut EP ‘Untitled’ en een daverende show tijdens de finale van het Demodock van Cortonville, bracht de band de EP ‘Nightwatch’ uit. Model Depose startte een succesvolle crowdfunding op voor de opnames voor hun debuutalbum ‘Splitting Light’, die in september in Europa is uitgebracht.

Model Depose
Datum: 16 december
Zaal: Bibelot
Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek