Petrol Girls naar Patronaat

Ticketmaster
Petrol Girls naar Patronaat
Petrol Girls naar Patronaat

Als je bedenkt dat deze punk/post-hardcore band is vernoemd naar Les Pétroleuses – Franse terroristische dames die melkflessen vol explosieven overheidsgebouwen in slingerden eind 19e eeuw – geeft dat een idee van hoe radicaal het gedachtegoed is waar ze zich mee associëren. Petrol Girls komt uit Londen, bestaat uit twee dames en twee heren en is fel feministisch.

Ze stonden recentelijk nog in het voorprogramma van Refused, en brengen in oktober hun debuutalbum uit. Daarvan is de eerste single ‘Phallocentric’ (definition: “focussed on or concerned with the phallus or penis as a symbol of male dominance”) waarbij meteen een kleurrijke clip uitkwam. Een heftige boodschap in een aansprekende punk en post-hardcore verpakking, dat is precies wat deze band zo bijzonder maakt.

Petrol Girls
Datum: Za 29 oktober
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20.00 u
Aanvang: 20.30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek