Underworld voor 3e naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Underworld voor 3e naar Tivoli Vredenburg
Underworld voor 3e naar Tivoli Vredenburg

Underworld schreef begin jaren negentig popgeschiedenis als danceband in een afgeleid rockformat. De revolutionaire combi van house en techno met gitaar, zang en bezwerende refreinen leverde hypnotiserende klassiekers op als ‘Rez’, ‘Cowgirl’ en ‘Born Slippy’, die laatste via de soundtrack van de succesvolle cultfilm Trainspotting (1996). Eerder dit jaar kwam de band sterk terug met een nieuwe album, ‘Barbara Barbara, We Face A Shining Future’. Inmiddels bestaat Underworld bijna 30 jaar, een levende legende. Oerleden Karl Hyde en Rick Smith brengen tijdens ieder Underworldoptreden nog altijd magische taferelen. In maart 2017 kun je het allemaal meemaken als Underworld in Ronda landt voor drie nu al legendarische concerten.

Underworld (extra concert)
Datum: Woensdag 15 maart
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek