Alex Clare naar de Melkweg

Ticketmaster
Alex Clare naar de Melkweg
Alex Clare naar de Melkweg

Het levensverhaal van deze Britse singer-songwriter zit vol verrassende wendingen. In zijn jonge jaren was hij kok en datete hij kort Amy Winehouse, voordat hij zich bekeerde tot het orthodoxe jodendom. In 2011 bracht hij zijn debuutalbum uit, geproduceerd door Diplo en Switch (Major Lazer): ‘The Lateness Of The Hour’, een verrassende en krachtige mix van Clares liedjes met harde beats en dubstepbassen. De emotionele track ‘Too Close’ werd door Microsoft gebruikt in een commercial en werd een wereldwijde hit. Op zijn tweede album ‘Three Hearts’ focust hij nog meer op zijn prachtige soulstem en intense akoestische liedjes.

Alex Clare
Datum: 01 februari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Verkoop start vr 30 sep

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek