Beethoven Rocks naar Music Club Kampen

Ticketmaster
Beethoven Rocks naar Music Club Kampen
Beethoven Rocks naar Music Club Kampen

Beethoven Rocks is een van de meeste geboekte coverbands van Nederland. Dat is niet voor niets! Deze band kent maar liefst zeven topmuzikanten en heeft een breed repertoire. Zo spelen ze de nieuwste songs uit de Hitlijsten. Maar daarnaast doen ze ook het beste van de Nineties, gaan ze de gabbermuziek van de Happy Hardcore-tijd niet uit de weg, mixen ze Old-school Hip-Hop met hedendaagse rap, gaat het dak eraf met lekkere Nederlandstalige liedjes en stampende feestmuziek en hebben ze fantastische Bubblin-medleys. Naast een onuitputtelijk repertoire is ook het showelement bij Beethoven erg belangrijk. Een show van technisch hoogstaand niveau is gegarandeerd!

Beethoven Rocks
Datum: 26 december
Zaal: Music Club Kampen
Aanvang: 22:00
Zaal open: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek