Ben Weaver naar Patronaat

Ticketmaster
Ben Weaver naar Patronaat
Ben Weaver naar Patronaat

Met gitaar en banjo op de fiets, zo reist singer-songwriter Ben Weaver al sinds 2011 van podium naar podium. Hij is dichter, songschrijver en avonturier. Deze avond deelt hij via verhalen en minimalistische liedjes zijn visie op onze huidige wereld. Met behulp van steel guitar en percussie wat voortkomt uit blikjes, olievaten en elektrische drums, geeft hij zijn countryliedjes een mooi, gruizig randje. Tijdens zijn laatste tour legde hij maarliefst 2400 km af en vroeg hij aandacht voor de Mississippi rivier. Deze herfst fietst hij door Nederland en zal hij o.a. nummers ten gehore brengen van zijn vijfde album, ‘I Would Rather Be A Buffalo’.

Ben Weaver
Datum: 22 November
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:00 u
Aanvang: 19:30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek