Candy Dulfer naar Doornroosje

Ticketmaster
Candy Dulfer naar Doornroosje
Candy Dulfer naar Doornroosje

Na haar ‘special guest optreden’ bij Maceo Parker komt Candy Dulfer terug voor haar eigen show in Doornroosje. Het optreden staat in het teken van haar nieuwe album ‘Together’ dat in november verschijnt, haar eerste studioalbum in 5 jaar. Een zeer persoonlijk album met een terugkeer naar Candy’s funk, jazz & soul roots.

Candy wordt begeleid door een vernieuwde band met daarin aanstormende talenten als Ivan Peroti (Sven Hammond, The Voice of Holland) en drummer Nicky Loman (Mr Probz) maar ook oude bekenden als gitarist Ulco Bed en special guest Chance Howard (USA, Prince, The Time).

Over de hele wereld staat Candy Dulfer bekend om haar krachtige, energieke live concerten. Ze werkte samen met o.a. Prince, Beyoncé, Van Morrison, Aretha Franklin, Blondie en Pink Floyd, speelt met haar band over de hele wereld in uitverkochte zalen en op de grootste festivals, ontving een Grammy Award nominatie voor haar debuutalbum ‘Saxuality’, verkocht ruim 2,5 miljoen solo-albums wereldwijd, en scoorde meerdere nummer 1 hits in de USA. Met Prince werkte ze vele jaren nauw samen, deed ze diverse wereldtournees als vast lid van zijn NPG Band, en was ze te horen op diverse live- en studioalbums.

Candy Dulfer
Datum: 07 januari
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00
De kaartverkoop start op donderdag 29 september om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek