Crows naar het Stroomhuis

Ticketmaster
Crows naar het Stroomhuis
Crows naar het Stroomhuis

Deze Engelse lads zijn graag geziene gasten in Eindhoven. Niet alleen traden ze tweemaal op tijdens Eindhoven Psych Lab (eenmaal als invallers voor een band die langs de kant van de weg stond), maar ook eerder in het Stroomhuis als dubbelbill met Cosmonauts. En de band zette die zomer ook nog eens het festival Misty Fields in Asten-Heusden op z’n kop met hun postpunk vol echo’s van The Birthday Party en Joy Division. En toen hadden ze nog alleen maar een single met twee nummers uit. Nu ligt er een EP (‘Unwelcome Light’) en gaan ze weer toeren. En dan moet natuurlijk wel effe het Stroomhuis afgebroken worden met hun eerste eigen headline-show.

Crows
Datum: 3 november
Zaal: Stroomhuis
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Voorverkoop start: Za 01 okt ’16

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek