Kaskade naar de Melkweg

Ticketmaster
Kaskade naar de Melkweg
Kaskade naar de Melkweg

Kaskade is een van de sterkste voortrekkers van EDM, dat wereldwijd steeds meer harten verovert en vuisten de lucht in jaagt. Zo sterk zelfs, dat Ryan Raddon een Grammy nominatie op zijn conto mag schrijven voor een Galantis remix en op Coachella (als enige dance act!) voor de grootste festivalcrowd in de muziekhistorie stond. Hij spuwde de afgelopen jaren de ene hit na de andere en zelfs al is hij altijd onderweg, hij produceert aan de lopende band. Zijn nieuwste single met CID, ‘Sweet Memories’, is er weer een die Tomorrowland in een oogwenk op z’n kop zet en er zit nog meer aan te komen, oren en ogen open!

Kaskade
Datum: 04 december
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 30 sep

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek