Liptease naar Hedon

Ticketmaster
Liptease naar Hedon
Liptease naar Hedon

Santa clause is coming to town and so is LIPTEASE!! De hysterische Rock ‘n’ Roll formatie LIPTEASE trekt deze winter de kerstslingers uit de kast, ze poetsen de kerstballen op en stomen de arrenslee klaar om van Nederland een “Winter Wonderland” te maken.

Tijdens de LIPTEASE Kerstshow krijg je een heerlijk voorafje wat je doet terugwanen naar zwart/wit films op kerstavond. Bekende kerstklassiekers worden daarna op tafel gegooid die overgoten zijn met een lekker Liptease-sausje. Maar dat is nog niet alles! Voor de arrenslee hebben ze een 13 koppige BIG BAND o.l.v. Daan Bogers gespannen die je het kerstgevoel tot in de puntjes van je rock ‘n’ rollschoenen doet laten voelen. Plus als toetje (want zonder taart is er geen feest) komen de Lipteasers na de show gezellige kerstkiekjes maken voor in de fotoboeken en nog even “Rockin’ and Rollin’ around the Christmas tree”.

In het kort gezegd: op een andere manier kerst vieren met je vrienden en vijanden, rock’n’rollen tot de eggnog uit je oren komt en meebrullen met alle songs tot je geen stemmetje meer hebt. All I want for Christmas is LIPTEASE! Een sensatie voor het hele gezin of lekker in je eentje om een nieuw gezin te starten. So here it is: the “Merry Christmas Everybody” Kerstshow 2016.

Liptease
Datum: 26 december
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:30
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek