Liptease naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Liptease naar Tivoli Vredenburg
Liptease naar Tivoli Vredenburg

Na het daverende succes van vorig jaar komt Nederlands meest sexy rockabillyband terug naar TivoliVredenburg met een nieuwe, spetterende kerstshow! En de drie perfect meerstemmig zingende fiftiesdiva’s hoeven de arrenslee niet alleen te trekken, want ze worden bijgestaan door een dertienkoppige bigband. Verwacht vanavond natuurlijk veel muzikale kerstknallers, maar ook ver-lipteasde versies van bekende hits. Heb je ze gezien bij in De Wereld Draait Door, RTL Late Night of Holland’s Got Talent of was je er vorig jaar ook bij, dan weet je: het wordt pieken! All I want for Christmas is Liptease!

Liptease
Datum: 18 december
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek