My First Festival naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
My First Festival naar Tivoli Vredenburg
My First Festival naar Tivoli Vredenburg

Nooit iets te doen in je kerstvakantie? Al je vriendjes weg? BSO alarm! En jij verveelt je dood? Dat klinkt niet goed. Helemaal niet goed zelfs. Speciaal voor alle thuisblijvers is op woensdag 28 december voor de 6de keer in TivoliVredenburg het allerleukste festival voor kinderen. My First Festival is super cool en rete gezellig. Spring achterop bij Gers Pardoel, shake it off bij Broken Brass, knutsel je gek met Hotmamahot, pimp een konijnenkeutel bij Stout Konijn. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. O, geloof je dat niet?? Hier komt ie… Jeroen Schipper met zijn band, Frank Groothof, Lucky Fonz, het eerste echte groentenorkestje van Nederland: GRRRRROENTEN, Blue Grass Boogiemen, Spinvis, Saartje, De Taartrovers, de Concertzender, De Gemene Mixmeesters. En dan zijn er nog een paar verrassingen die we niet verklappen.

My First Festival
Datum: 28 december
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang 11:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek