Seafret naar Rotown

Ticketmaster
Seafret naar Rotown
Seafret naar Rotown

Soms ontstaat er vanaf het eerste moment een hele intense muzikale klik. Dat overkwam lokale muzikanten Harry Draper en Jason Sedman tijdens een open mic-avond in het slaperige stadje Bridlington. Na een wat overhaaste versie van Seasick Steve’s Walkin Man, besloten Draper en Sedman de krachten te bundelen. Liedjes ontstonden vrijwel uit het niets. Vijf jaar later ligt het wonderschone debuut van deze veelbelovende band in de schappen, getiteld Tell Me It’s Real.

Een plaat vol smaakvolle folkpop die vrijwel meteen goed in het gehoor ligt. Vaak omlijst Seafret haar ijzersterke melodieën met veel galm en dergelijke sfeerelementen, wat esthetisch gezien perfect aansluit. Seafret is namelijk vernoemd naar de mistbanken die in de zomer vanaf de oceaan het platteland van Noord-Engeland op trekken. Zo kun je Seafret ook omschrijven: een warm, zwoel en hartstochtelijk gevoel dat door de grauwe, benevelde hemel priemt als een felle zonnestraal.

Seafret
Datum: di 22 november 2016
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek