VANT naar de Melkweg

Ticketmaster
VANT naar de Melkweg
VANT naar de Melkweg

De jonge Britse garagerockers VANT zijn de volgende telg in de heerlijke traditie die loopt van The Clash via Nirvana naar The Arctic Monkeys. Vuige punky rock waar de jeugdigheid en energie vanaf spat, gebracht door ongewassen Britten met het hart op de goede plaats. In hun teksten vestigen ze de aandacht op de immigratie en politieke misstanden. Want uiteindelijk is het frontman Mattie Vant en zijn mannen maar om één ding te doen: de wereld redden! “This life is short, make sure it’s worth it!” Hun debuutalbum moet nog uitkomen, maar hun singles worden nonstop gedraaid op BBC en 3FM en ze speelden al op Glastonbury, Leeds en het Japanse Fuji Rock Festival.

VANT
Datum: 07 december
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 30 sep

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek