Xander & The Peace Pirates naar de Melkweg

Ticketmaster
Xander & The Peace Pirates naar de Melkweg
Xander & The Peace Pirates naar de Melkweg

Dwepen met piraten is sinds 2003 natuurlijk hip, maar Keith Xander ís er een. Hij werd geboren met maar één hand en gebruikt een haak als prothese. Dat weerhield hem er niet van om akelig goed bluesgitaar te leren spelen, toen hij aan het herstellen was van een heftig skate-ongeluk. Met zijn broer Stuart begon hij de band Xander & The Peace Pirates: pure, rauwe blues, soul en rock, vanuit de tenen gezongen en gespeeld. Dat leer je pas goed door veel kilometers te maken, en dat deden ze: van 2010 tot 2015 trad de band iedere week (!) op in de legendarische Cavern Club in Liverpool. Inmiddels speelden ze al met talloze bluesgiganten als Joe Bonamassa, Joe Satriani en Bernie Marsden.

Xander & The Peace Pirates
Datum: 14 november
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek