Mecano Un-Ltd. naar Paradiso

Ticketmaster
Mecano Un-Ltd. naar Paradiso
Mecano Un-Ltd. naar Paradiso

In 1977 stichtte Dirk Polak new wave-band annex kunstenaarscollectief Mecano. Geïnspireerd door het klassieke bouwspeelgoed begon Polak aan een serie schilderijen én aan muziek voor Mecano, toen nog een punkbandje. In de jaren tachtig richtte de band zich op avant-garde, neo-klassieke new wave, en verwierf Mecano fans binnen en buiten Nederland. Polak liet zich voor zowel zijn muziek als zijn schilderkunst onder andere inspireren door het surrealisme en het dadaïsme. Sinds enkele jaren treedt de band na een herdoop als Mecano Un-Ltd weer op.

Mecano Un-Ltd.
Datum: Zaterdag 24 december 2016
Zaal: Paradiso
Aanvang: 22.00 uur
Zaal open: 21.30 uur
Voorverkoop vanaf 7 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek