Donnerwetter + ZooN naar W2 Poppodium

Ticketmaster
Donnerwetter + ZooN naar W2 Poppodium
Donnerwetter + ZooN naar W2 Poppodium

Schrijver en frontman Rocco Ostermann bewandelt met gitarist Wout Kemkens, toetsenist Matthijs Stronks en drummer Mike Visser vele kromme paden, maar elk pad blijkt naar de door hun zelf gecreëerde wereld Pavlov Beauty Saloon te leiden. Een geruststelling of een Groundhog Day-achtige nachtmerrie? Dat moeten de mannen zelf maar met hun psychiater uitzoeken. Jij, lezer, danser en luisteraar, mag gelukkig fijn als amateur antropoloog op safari naarPavlov Beauty Saloon om vervolgens weer heelhuids terug te keren. Het ministerie van Zingeving & Ongehoorzaamheid gaf onlangs een zeer positief reisadvies voor Pavlov Beauty Saloon.

De bron van Donnerwetter is de unieke creatieve high die ontstaat wanneer de bandleden in één ruimte musiceren, filosoferen en reageren. In liveshows (van soms wel 2 uur!) en op plaat zoekt de band een mengeling tussen psychedelica, filmmuziek, swing, het rauwe oergevoel van de blues en garagebands en vooral ontzettend veel melodieuze songs en virtuoos samenspel. Vergelijkingen die fans en journalisten maakten: Nick Cave, Grizzly Bear, David Bowie, Pink Floyd, Wilco, de American Recordings van Johnny Cash, Howlin’ Wolf, Kurt Vile, Mark Lanegan, Meridian Brothers en een zweempje Beach Boys, The Beatles en Captain Beefheart.

ZooN is een Osse rockband met duidelijk invloeden van folk en country. De groep bestaat uit een aantal ervaren muzikanten, met (ex)-leden van The Devil’s Blood, Astrosoniq en The Gathering. Eind 2015 brachten ze hun debuutalbum ‘Deep’ uit op het Eindhovense label Lighttown Fidelity.

Donnerwetter + ZooN
Datum: za 10 December
Zaal: W2 Poppodium
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek