Helmet naar Doornroosje

Ticketmaster
Helmet naar Doornroosje
Helmet naar Doornroosje

Eind jaren tachtig, begin jaren negentig liet zanger en bandleider Page Hamilton en zijn mannen de gitaarwereld op zijn fundamenten liet schudden met albums als Meantime, Betty en Aftertaste. De crossover van metal, noise en hardcore die Helmet brengt staat als een huis en wordt zonder uitzondering hard en strak gespeeld. Een gezonde en flinke dosis agressie en noise zijn de handelsmerken van de band uit New York. Geen wonder dat Helmet dan ook van grote invloed is geweest op de latere metal-scene. Bands als Tool, White Zombie, KoRn en Deftones noemen de band uit New York als een grote invloed.

‘Dead to the World’ is de titel van het nieuwe album van Helmet. Dit album zal eind oktober verschijnen en Helmet zal in februari naar Europa komen om dit album te promoten. Natuurlijk spelen ze ook hits van hun andere albums.

Helmet
Datum: 08 februari
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
De kaartverkoop start op vrijdag 7 oktober om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek