Helmet naar Patronaat

Ticketmaster
Helmet naar Patronaat
Helmet naar Patronaat

28 oktober komt Helmet met ‘Dead To The World’, het eerste nieuwe album in zes jaar. De plaat staat weer vol met zware riffs, beukende drums en de herkenbare stem van frontman Page Hamilton (die de plaat ook produceerde). Op energieke wijze voegt elke track iets toe aan de mix van alternatieve rock, metal en punk.

Helmet startte in 1989 en is voor de acht albums sindsdien beloond met Grammy nomiaties en gouden platen. Daarnaast was Helmet van grote invloed op bands als Deftones, Tool, Rise Against en Pantera, die allen naar Helmet luisterden door de combinatie van agressie en muzikale intelligentie.

De bevriende grunge band Local H opent de avond.

Helmet
Datum: Ma 06 maart
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20.00 u
Aanvang: 20.30 u
De voorverkoop start 7 oktober 12.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek