Lambchop naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Lambchop naar Tivoli Vredenburg
Lambchop naar Tivoli Vredenburg

Lambchop is het los-vaste collectief rondom de Amerikaanse muzikant Kurt Wagner. Zijn achternaam doet al vermoeden dat componeren hem in het bloed zit, en dat is ook zo: de output van Lambchop is indrukwekkend in kwantiteit en kwaliteit. De even subtiele als intense muziek van Lambchop is al sinds het debuutalbum I Hope You’re Sitting Down (1994) moeilijk in een hokje te stoppen, maar bevindt zich ergens op de weg van alt.country naar post-rock. Hoewel, op zijn gloednieuwe plaat FLOTUS (For Love Often Turns Us Still) heeft Wagner zich laten inspireren door moderne hiphop, soul en r&b!

Lambchop
Datum: 09 februari
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek