Lemmy Lives naar Metropool

Ticketmaster
Lemmy Lives naar Metropool
Lemmy Lives naar Metropool

Lemmy Lives! Een muzikale buiging voor de oppergod van de rock ‘n roll. Geïnitieerd door de Effenaar, rond de sterfdag van Motörhead frontman Lemmy Kilmister. Niemand minder dan Death Alley zorgt voor de muzikale omlijsting van een set vol Motörhead klassiekers. Daarbij gesteund door verschillende gastzangers waaronder die van Peter Pan Speedrock, Birth of Joy, DELAIN, The Deaf, The Charm The Fury, Heideroosjes, STAVAST en Voltage. Lemmy Lives is een avond in rock ‘n roll stijl, waarbij support act Snakebite Love een akoestische set speelt van obscure Motörhead songs. Rockmascotte Dikke Dennis presenteert de viering!

Line up: Peter (Peter Pan Speedrock), Dave (Voltage), Marco (Heideroosjes/STAVAST), Janneke (The Deaf), Caroline (The Charm The Fury), Charlotte (Delain)

Lemmy Lives
Datum: vr. 06 jan 2017
Zaal: Metropool, Hengelo
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek