Lou Rhodes naar de Nieuwe Kerk in Den Haag

Ticketmaster
Lou Rhodes naar de Nieuwe Kerk in Den Haag
Lou Rhodes naar de Nieuwe Kerk in Den Haag

De bijzondere stem van Lou Rhodes ken je misschien van Lamb, de triphop-formatie die in de jaren ’90 furore maakt met o.a. het hypnotiserende ‘Gabriel’. De Britse zangeres heeft electronica vaarwel gezegd en ontdekt nu in haar solo-avontuur de pracht van akoestische gitaren, zwierende strijkers en verfijnd pianowerk.

De 51-jarige singer-songwriter heeft inmiddels vier solo-albums op haar naam staan, waarvan het in 2006 uitgebrachte album ‘Beloved One’ haar een nominatie voor de Mercury Prize opleverde. Het psychedelische album ‘theyesandeye’ (2016), dat bol staat van openhartige teksten, viel bij de Nederlandse critici zo mogelijk nog beter in de smaak: “Wat ze met Lamb doet is bij vlagen prachtig, maar het solowerk van Lou Rhodes is van de eerste tot de laatste noot wonderschoon. Prachtplaat,” oordeelt website de Krenten Uit De Pop.

Bloedstollend mooie muziek als deze past natuurlijk perfect bij de entourage van de Nieuwe Kerk. Kippenvel gegarandeerd!

Lou Rhodes
Datum: DO. 10 november
Zaal: Nieuwe Kerk
Zaal open: 19:30U
Aanvang: 20:30U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek