Red Beard Funk Circus naar Hedon

Ticketmaster
Red Beard Funk Circus naar Hedon
Red Beard Funk Circus naar Hedon

Red Beard Funk Circus is uniek. Zes bandmembers uit verschillende continenten zijn in Zwolle samengekomen voor het maken van een funky mix van pop, rock, punk en alles wat daar tussenin zit. Frontman Joe Venegas en drummer Noah Ralph komen uit Amerika en zijn nu beide woonachtig in Zwolle. Isaac McCluskey is een “Kiwi”, oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland, en is zowel leadzanger als trombonist. Gerjan Nijman en Niels Verwegen komen beide uit Zwolle, spelen basgitaar en keyboard. Rick Slagers vindt zijn roots in Enter, speelt mondharmonica/saxofoon, en is ook bekend als harmonicaspeler uit “Holland’s Got Talent”. Zes verschillende mensen. Één crazy band.

Red Beard Funk Circus
Datum: za 12 nov 2016
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek