Touché Amoré naar de Melkweg

Ticketmaster
Touché Amoré naar de Melkweg
Touché Amoré naar de Melkweg

Sinds de release van Touché Amoré’s vierde album ‘Stage Four’ eerder dit jaar, staat het artistieke post-hardcore gezelschap vol in de schijnwerpers. Hoe kan het ook anders met zo’n sterk album vol tijdloze melodiën, zeer persoonlijke lyrics, positieve mindset en een sound dat lijkt op een mengsel van ATDI en Converge. Onze intieme Theaterzaal biedt wat dat betreft het ideale podium om de boodschap van Touché Amoré te verkondigen. De Amerikaanse band debuteerde in 2009 met ‘To the Beat of a Dead Horse’, alvorens ze werden opgepikt door het label van Converge-zanger Jacob Bannon. Daar braken ze door met de ijzersterke albums ‘Parting the Sea Between Brightness and Me’ en ‘Is Survived By’.

Touché Amoré
Datum: 14 februari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek