Vicente Amigo naar Nieuwe Luxor

Ticketmaster
Vicente Amigo naar Nieuwe Luxor
Vicente Amigo naar Nieuwe Luxor

Flamencokoning Vicente Amigo presenteert zijn langverwachte opvolger van het succesvolle album Tierra met twee concerten in Nederland. Hij brengt zijn nieuwe album Memoria de los sentidos live ten gehore op 25 oktober in Carré, Amsterdam en op 26 oktober in Nieuwe Luxor, Rotterdam. Vorige week speelde hij voor het eerst delen van het album live in de Maestranza van Sevilla. De Spaanse pers jubelde over zijn optreden als een van de spannendste van deze Biënnale.

Vicente werd onlangs onderscheiden met de gouden medaille voor verdiensten in de schone kunsten en dat schiep verplichtingen. Met “memoria de los sentidos” keert Vicente terug naar de essentie met de meest elementaire flamenco elementen. Het album bevat onder meer een eerbetoon aan Paco de Lucia met “Requiem”, waarin hij samen speelt met Arcángel, Poveda, Niña Pastori, Rafael de Utrera, Pedro el Granaíno.

Vicente Amigo
Datum: 26 oktober
Zaal: Nieuwe Luxor
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek