Danny Bryant Big Band naar W2 Poppodium

Ticketmaster
Danny Bryant Big Band naar W2 Poppodium
Danny Bryant Big Band naar W2 Poppodium

4 Oktober 2016 lanceerde de Britse bluesrockgitaris Danny Bryant via Jazzhaus Records een nieuwe single. De herziene, Big Band-versie van zijn originele track ‘Prisoner of the Blues’. De track is een voorbode van ‘the fantastic ’Big Band’ sound’, die Bryant ten gehore zal brengen op zijn eertvolgende album dat in april 2017 het levenlicht zal zien.

Het nieuwe album geeft uiting aan Bryant’s levenslange ambitie om met een negenkoppige Big Band de studio in te duiken. De band met toetsenist, slaggitarist en vierdelige blazerssectie speelt louter exclusieve shows in Europa en doet natuurlijk ook W2 Poppodium aan.

Danny Bryant Big Band
Datum: 28 januari
Zaal: W2 Poppodium
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek