Lady Wray naar Paradiso

Ticketmaster
Lady Wray naar Paradiso
Lady Wray naar Paradiso

De Amerikaanse soulzangeres Lady Wray combineert de aanstekelijkheid van de Jackson 5 met een bereik als dat van Aretha en een christelijke opvoeding die een zuivere en ‘healing’ klank aan haar stem toevoegde. Missy Elliott werd op haar 17de al haar mentor en Nicole Wray werkte al sinds de jaren ’90 samen met o.a. Aaliyah, Ginuwine en Timbaland en meer recent Kid Kudi en The Black Keys. Nu is het nu tijd voor Lady Wray om weer te schitteren met haar nieuwe solo-album ‘Queen Alone’. Al die jaren stond ze met één been in de roem en met de ander in het echte leven. Die echtheid en puurheid neemt ze mee in haar muziek en dat is te horen.

Lady Wray
Datum: Maandag 14 november 2016
Zaal: Paradiso
Aanvang: 22.00 uur
Zaal open: 21.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek