Lucky Chops naar Metropool

Ticketmaster
Lucky Chops naar Metropool
Lucky Chops naar Metropool

Muziek uit de metro. En dan niet uit het krantje maar uit de metro van New York. En lopen wij normaal met een redelijke boog om straataccordeonisten, draaiorgels en dwarsfluitende gezelschappen heen, bij Lucky Chops zouden we blijven staan en wij niet alleen. Inmiddels verkoopt het gezelschap alle zalen in hometown New York uit en langzaam maar zeker veroveren ze de wereld. Het zijn dan ook geweldige muzikanten!

De kans is groot dat je al eens beelden van Lucky Chops op je tijdlijn voorbij hebt zien komen want hun clips worden miljoenen keren bekeken en gedeeld. Instrumentale covers van o.a. Hello van Adèle en Stand By Me van Ben E. King zijn onweerstaanbaar en inmiddels is Lucky Chops huisband van het MTV programma Girl Code Live. Laat je vanavond omver blazen door deze blazers!

Lucky Chops
Datum: wo. 22 feb 2017
Zaal: Metropool
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek