Physical Graffiti naar de Boerderij

Ticketmaster
Physical Graffiti naar de Boerderij
Physical Graffiti naar de Boerderij

Physical Graffiti, vernoemd naar het zesde studio album van Led Zeppelin, brengt al meer dan 15 jaar een eerbetoon aan één van de meest legendarische rock bands allertijden. De band onder leiding van frontman Andrew Elt (ex-Sleeze Beez) heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende live reputatie opgebouwd. The Ultimate Led Zeppelin tribute neemt je mee op een reis door het omvangrijke oeuvre van Led Zeppelin. Tijdens deze 2,5 uur durende show zullen hits als ‘Immigrant Song’, ‘Kashmir, Stairway to Heaven’ en ‘Whole Lotta Love’ niet ontbreken!

Gitarist Daniel Verberk weet de sound van Jimmy Page tot in de essentie na te bootsen. Hij maakt gebruik van dezelfde amps, gitaren en effecten. De uit Ierland afkomstige bassist Dave Harrold is net zo overtuigend als John Paul Jones zelf. Drummer Jan Gabriel is de reïncarnatie van John Bonham. Zanger Andrew Elt is bij bluesliefhebbers bekend als tourmanager van muzikanten als Walter Trout, Kenny Wayne Shepherd en Popa Chubby. Daarnaast staat hij als 35 jaar bekend als een geweldige zanger. Bij concerten van Walter Trout zingt hij vaak een nummer mee en hij had in de jaren ’80 succes met de rockband Sleeze Beez. Zijn stem lijkt angstaanjagend veel op de power vocals van Robert Plant. Andrew’s krachtige en dynamische zangpartijen maken een optreden van The Ultimate LED ZEPPELIN TRIBUTE niet alleen geloofwaardig, je waant je in de hoogtijdagen van Led Zeppelin! De laatste toevoeging aan de band is de jonge keyboard virtuoos, Remco van Zandtvoort. Hij maakt het mogelijk om nog dieper in de Zeppelin oeuvre te duiken.

Physical Graffiti
Datum: vrijdag 3 Februari 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek