Still Believe II naar de Boerderij

Ticketmaster
Still Believe II naar de Boerderij
Still Believe II naar de Boerderij

Vorig jaar vierde de Boerderij haar 40-jarig bestaan met het jubileumconcert “Still Believe”. Oude tijden herleefden en dat smaakte naar meer! Tijdens Still Believe II zullen Bertus Borgers en zijn ‘Young Retro’s’ wederom het podium betreden. De populaire band Mojo Man zal de avond openen, gevolgd door het duo Klaassen & Van Dijk. Michel van Dijk kennen we natuurlijk van zijn successen met Alquin en Marc Klaassen scoorde in de jaren ’80 hits met de cultband Doreen.

Optredens van:
Bertus Borgers
Klaassen & Van Dijk
Mojo Man

Still Believe II: Bertus Borgers / Klaassen & Van Dijk / Mojo Man
Datum: vrijdag 13 Jan 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek