The Wooden Sky naar Paradiso

Ticketmaster
The Wooden Sky naar Paradiso
The Wooden Sky naar Paradiso

De indierockband The Wooden Sky heeft in thuisland Canada een flinke sterrenstatus. Tien jaar geleden debuteerde The Wooden Sky met het album ‘When Lost at Sea’ en bracht dit jaar ‘Let’s Be Ready’ uit. De band laat daarop stevigere indierock horen dan we gewend zijn, met nog altijd een subtiele countrysnik en soms ook subtiele folkinvloeden.

“It felt, to me, like a do or die moment,” vertelt frontman Gavin Gardiner. “We’d spent so much time on the road, and we came to a fork in the road where we had to choose whether to go on or just stop. Let’s Be Ready gave us a sense of renewed energy. It’s more of a rock album than anything we’ve ever made before. It’s fun to go for broke, and we were happy to do it.”

The Wooden Sky
Datum: Vrijdag 10 februari 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 22.00 uur
Zaal open: 21.30 uur
Voorverkoop vanaf 14 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek